cpt. Cook
 

Vepřové maso se zelenou paprikou
(La-c-žou-ting)

Vepřové maso se žampióny

Vepřové maso se žampióny

Vepřové maso Švej-kuo-žou

Vepřové maso Ťi-kan

Vepřové maso v zeleninové omáčce

Vepřové medailónky po milánsku

Vepřové medailonky s pikantní omáčkou

Vepřové medailonky v zelenině

Vepřové Mu-si-žou

Vepřové na boloňský způsob

Vepřové na hořčici

Vepřové na pórku

Vepřové nudličky s bambusovými výhonky

Vepřové nudličky s celerem

Vepřové nudličky s čekankovými puky

Vepřové nudličky s denivkou - Mu-Sü-Žou

Vepřové nudličky s hlávkovým zelím

Vepřové nudličky s kečupem

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové nudličky s kuřecími játry

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg vepřové kýty, 20 dkg kuřecích jater, 2  cibule, 2  kedlubny, 2 červené papriky, glutasol, 3 lžíce sójové omáčky, 3 lžíce bílého vína, 1/2  vejce, 1/2 lžíce škrobové moučky,  špetka chilli, 1.15 dl vývaru z masoxu, olej, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso očistíme, odblaníme, nakrájíme na jemné nudličky. Játra spaříme v horké vodě tak, aby se dala krájet na nudličky, cibuli nakrájíme na měsíčky a kedlubny na nudličky, které necháme přejít varem (nevařit úplně doměkka). Papriky nakrájíme také na nudličky. Vepřové maso promícháme s vejcem, glutasolem, mírně osolíme a necháme odležet. Pak zprudka na oleji opečeme, tuk zčásti slijeme a přidáme nakrájenou zeleninu. Podusíme, přidáme játra a zalijeme připravenou zálivkou ze sójové omáčky, škrobu, vývaru a chilli koření. Produsíme, dochutíme a podáváme s rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2705x    verze pro tisk