cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové řízky na žampiónech

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  6  vepřových řízků, sůl, hladká mouka, vývar z masoxu, 8 dkg másla, 215 dkg žampiónů
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vepřové řízky nařízneme po obvodu na třech místech, naklepeme, osolíme, po obou stranách obalíme v mouce a vložíme na pekáček s rozehřátým máslem. Několik minut je v troubě podusíme, pak je obrátíme, asi za 2 minuty podlijeme vývarem a přikryté, pod vrchním dílem pekáče, dusíme v troubě. Při dušení je jednou obrátíme a podlijeme vývarem. K téměř měkkým řízkům přidáme žampióny pokrájené na plátky a dohotovíme. Podáváme s vařenými brambory a se zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2160x    verze pro tisk

Vepřové řízky nebo kotlety se žampióny

Vepřové řízky plněné drůbežími játry

Vepřové řízky v alobalu

Vepřové s ananasem
(Porc à l'ananas)

Vepřové s fazolkami

Vepřové taštičky

Vepřové vějířky
(Abanicos de puerco)

Vepřové závitky

Vepřové závitky s pepřem

Vepřové závitky se sardelovým máslem

Vepřové závitky se smetanou

Vepřové závitky se zelím

Vepřové závitky smažené

Vepřový bůček s kostí na roštu

Vepřový bůček s mrkví

Vepřový bůček v čínském zelí

Vepřový bůček v zelenině

Vepřový plátek v alobalu

Vepřový steak z Göcsej