cpt. Cook
 

Vepřové řízky na žampiónech

Vepřové řízky nebo kotlety se žampióny

Vepřové řízky plněné drůbežími játry

Vepřové řízky v alobalu

Madagaskar   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové s ananasem

Porc à l'ananas

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg vepřového masa, 1/2  cibule, 1/2 lžíce mletého zázvoru, 2 stroužky česneku, 2 plátky ananasu, 2  rajčata, 4 lžíce oleje, 6 lžic vinného octa, 3 lžíce moučkového cukru, 1/2 lžíce soli, 1/2 lžíce škrobové moučky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Den předem smíchejte na malé kousky nakrájené maso, sůl, vinný ocet, zázvor a utřený česnek. Následující den maso poduste a přidejte osmaženou cibuli. Nechte vařit na mírném ohni 10 minut, občas zamíchejte. Pak přidejte rozmixovaná rajská jablka, zázvor, cukr, nechte ještě vařit 15 minut. Přidejte ananas a připravený škrob. Přidejte sůl a cukr podle chuti. Zamíchejte a nechte vařit ještě 10 minut. Podáváme teplé.
vloženo 08.08.2007    zobrazeno 1818x    verze pro tisk

Vepřové s fazolkami

Vepřové taštičky

Vepřové vějířky
(Abanicos de puerco)

Vepřové závitky

Vepřové závitky s pepřem

Vepřové závitky se sardelovým máslem

Vepřové závitky se smetanou

Vepřové závitky se zelím

Vepřové závitky smažené

Vepřový bůček s kostí na roštu

Vepřový bůček s mrkví

Vepřový bůček v čínském zelí

Vepřový bůček v zelenině

Vepřový plátek v alobalu

Vepřový steak z Göcsej