cpt. Cook
 

Vepřové řízky na žampiónech

Vepřové řízky nebo kotlety se žampióny

Vepřové řízky plněné drůbežími játry

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové řízky v alobalu

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 větší vepřové řízky, sůl, mletý pepř, 2  cibule, 4 plátky slaniny, 2  papriky, máslo, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Řízky lehce naklepeme, osolíme a opeříme. Na polovinu řízku klademe na kolečka nakrájenou cibuli, plátek slaniny, proužek papriky a malý plátek másla. Potom řízek přeložíme, upravíme na olejem potřený alobal a složíme tak, aby nemohlo dojít k vytékání šťávy. Řízky pečeme v troubě na plechu asi 15 minut. Potom podáváme na talíři v alobalu s hranolky a tatarskou omáčkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2082x    verze pro tisk

Vepřové s ananasem
(Porc à l'ananas)

Vepřové s fazolkami

Vepřové taštičky

Vepřové vějířky
(Abanicos de puerco)

Vepřové závitky

Vepřové závitky s pepřem

Vepřové závitky se sardelovým máslem

Vepřové závitky se smetanou

Vepřové závitky se zelím

Vepřové závitky smažené

Vepřový bůček s kostí na roštu

Vepřový bůček s mrkví

Vepřový bůček v čínském zelí

Vepřový bůček v zelenině

Vepřový plátek v alobalu

Vepřový steak z Göcsej