cpt. Cook
 

Vepřové maso v zeleninové omáčce

Vepřové medailónky po milánsku

Vepřové medailonky s pikantní omáčkou

Vepřové medailonky v zelenině

Vepřové Mu-si-žou

Vepřové na boloňský způsob

Vepřové na hořčici

Vepřové na pórku

Vepřové nudličky s bambusovými výhonky

Vepřové nudličky s celerem

Vepřové nudličky s čekankovými puky

Vepřové nudličky s denivkou - Mu-Sü-Žou

Vepřové nudličky s hlávkovým zelím

Vepřové nudličky s kečupem

Vepřové nudličky s kuřecími játry

Vepřové nudličky s paprikou

Vepřové nudličky s pórkem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové plátky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg vepřového masa na pečení, 6 lžic oleje, 1/2  cibule, 1/2 červená paprika, 2  feferonky, 3 stroužky česneku, 150 dkg rajčat, 2 dl hovězího vývaru, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz V hluboké pánvi rozpálíme 4 lžíce oleje a na něm osmahneme nakrájenouo cibulku do zlatova. Přidáme rovněž nadrobno nakrájenou papriku a smažíme další 4 minuty. Do pánve přidáme nakrájené feferonky s nasekaným česnekem, zamícháme, osolíme a přidáme rajčata rozkrájená na menší kousky. Na středním plameni vaříme asi 20 minut, až směs zhoustne. Maso osolíme a opepříme. V další pánvi rozpálíme zbytek oleje a na něm maso po obou stranách osmahneme, asi 8 minut. Hotové maso přeneseme do pánve se směsí rajčat. Přilijeme vývar, přivedeme k varu, přikryjeme pokličkou a vaříme asi 30 minut, až je maso měkké. Maso nakrájíme na plátky a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1982x    verze pro tisk

Vepřové po francouzsku

Vepřové řízky na hrášku