cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové plátky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg vepřového masa na pečení, 6 lžic oleje, 1/2  cibule, 1/2 červená paprika, 2  feferonky, 3 stroužky česneku, 150 dkg rajčat, 2 dl hovězího vývaru, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz V hluboké pánvi rozpálíme 4 lžíce oleje a na něm osmahneme nakrájenouo cibulku do zlatova. Přidáme rovněž nadrobno nakrájenou papriku a smažíme další 4 minuty. Do pánve přidáme nakrájené feferonky s nasekaným česnekem, zamícháme, osolíme a přidáme rajčata rozkrájená na menší kousky. Na středním plameni vaříme asi 20 minut, až směs zhoustne. Maso osolíme a opepříme. V další pánvi rozpálíme zbytek oleje a na něm maso po obou stranách osmahneme, asi 8 minut. Hotové maso přeneseme do pánve se směsí rajčat. Přilijeme vývar, přivedeme k varu, přikryjeme pokličkou a vaříme asi 30 minut, až je maso měkké. Maso nakrájíme na plátky a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2281x    verze pro tisk

Vepřové po francouzsku

Vepřové řízky na hrášku

Vepřové řízky na žampiónech

Vepřové řízky nebo kotlety se žampióny

Vepřové řízky plněné drůbežími játry

Vepřové řízky v alobalu

Vepřové s ananasem
(Porc à l'ananas)

Vepřové s fazolkami

Vepřové taštičky

Vepřové vějířky
(Abanicos de puerco)

Vepřové závitky

Vepřové závitky s pepřem

Vepřové závitky se sardelovým máslem

Vepřové závitky se smetanou

Vepřové závitky se zelím

Vepřové závitky smažené

Vepřový bůček s kostí na roštu

Vepřový bůček s mrkví

Vepřový bůček v čínském zelí