cpt. Cook
 

Vepřové řízky na žampiónech

Vepřové řízky nebo kotlety se žampióny

Vepřové řízky plněné drůbežími játry

Vepřové řízky v alobalu

Vepřové s ananasem
(Porc à l'ananas)

Vepřové s fazolkami

Vepřové taštičky

Mexico   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Vepřové vějířky

Abanicos de puerco

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg vepřové kýty, sůl, tabasco, 2  vejce, 1/2 lžička hladké mouky, olej na smažení, 2 šálky omáčky podle receptu, pivo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme po vláknech na tenké plátky, naklepeme, nasolíme, pokapeme tabaskem a krátce zprudka opečeme. Pak z plátků po vlákně nakrájíme vějířky (krájíme jako na nudličky, ale u horního kraje nedořízneme). Z bílků ušleháme sníh a pomalu přidáváme žloutky, utřené s trochou vody, soli a mouky. Místo vody můžeme dát pivo a získáme tak pivní těstíčko. Vějířky obalíme v těstíčku, usmažíme v hlubší vrstvě oleje a osušíme v papírovém ubrousku. Připravíme si omáčku dle receptu 'Verduras rebozadas' nebo 'Salsa tepozteca' a hotové vějířky na talíři přelijeme. Podáváme s nakládanými papričkami jalapeňo a se stolními omáčkami, jako přílohu můžeme dát opečené brambory, nebo rýži a pečené fazole.
vloženo 25.06.2007    zobrazeno 1601x    verze pro tisk

Vepřové závitky

Vepřové závitky s pepřem

Vepřové závitky se sardelovým máslem

Vepřové závitky se smetanou

Vepřové závitky se zelím

Vepřové závitky smažené

Vepřový bůček s kostí na roštu

Vepřový bůček s mrkví

Vepřový bůček v čínském zelí

Vepřový bůček v zelenině

Vepřový plátek v alobalu

Vepřový steak z Göcsej