cpt. Cook
 

Vepřové maso v zeleninové omáčce

Vepřové medailónky po milánsku

Vepřové medailonky s pikantní omáčkou

Vepřové medailonky v zelenině

Vepřové Mu-si-žou

Vepřové na boloňský způsob

Vepřové na hořčici

Vepřové na pórku

Vepřové nudličky s bambusovými výhonky

Vepřové nudličky s celerem

Vepřové nudličky s čekankovými puky

Vepřové nudličky s denivkou - Mu-Sü-Žou

Vepřové nudličky s hlávkovým zelím

Vepřové nudličky s kečupem

Vepřové nudličky s kuřecími játry

Vepřové nudličky s paprikou

Vepřové nudličky s pórkem

Vepřové plátky

Francie   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Vepřové po francouzsku

recept ze stránek www.tacos.cz
8 porcí:  2 kg vykostěné vepřové kotlety, 3 stroužky česneku nakrájené na proužky, 4 lžíce másla, 2 lžíce kremžské hořčice, 1/2 lžička tymiánu, 1/2 lžička mletého pepře, 2.15 dl hovězího vývaru, 2 dl bílého vína, 1/2 lžíce meruňkového džemu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vepřové nařízneme po stranách a do vzniklých kapes dáme proužky česneku. Maso položíme do mělké mísy a odložíme stranou. V malé misce smícháme máslo, horčici a koření. Vzniklou směsí potřeme připravené maso. Vývar smícháme s vínem a zavařeninou. Vzniklou směs ohřejeme a nalijeme na maso. Maso přeneseme do rozpálené trouby a pečeme asi 80 minut. Během pečení maso poléváme šťávou. Pokud je potřeba, přidáme bílé víno.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2178x    verze pro tisk

Vepřové řízky na hrášku