cpt. Cook
 

Vepřové maso v zeleninové omáčce

Vepřové medailónky po milánsku

Vepřové medailonky s pikantní omáčkou

Vepřové medailonky v zelenině

Vepřové Mu-si-žou

Vepřové na boloňský způsob

Vepřové na hořčici

Vepřové na pórku

Vepřové nudličky s bambusovými výhonky

Vepřové nudličky s celerem

Vepřové nudličky s čekankovými puky

Vepřové nudličky s denivkou - Mu-Sü-Žou

Vepřové nudličky s hlávkovým zelím

Vepřové nudličky s kečupem

Vepřové nudličky s kuřecími játry

Vepřové nudličky s paprikou

Vepřové nudličky s pórkem

Vepřové plátky

Vepřové po francouzsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové řízky na hrášku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové řízky, 1/2 lžíce hladké mouky, mletý pepř, sůl, 2 lžíce oleje, 2 dl vody, 0.2 l smetany 12%, vegeta, 40 dkg sterilovaného hrášku
zkopírováno z http://www.tacos.cz Řízky nakrojíme po obvodu na několika místech, osolíme, opepříme, poprášíme po obou stranách moukou a opečeme na oleji v tlakovém hrnci. Osmažené řízky zalijeme vodou a přivedeme k varu. Hrnec uzavřeme a dusíme 20 minut. Měkké řízky vyjmeme a šťávu vydusíme do tuku a dočervena. Zaprášíme lžičkou mouky, osmahneme a zalijeme smetanou a několika lžícemi vody. Přidáme vegetu a za stálého míchání připečenou šťávu odvaříme. Do omáčky vmícháme hrášek, vložíme řízky a krátce podusíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1774x    verze pro tisk