cpt. Cook
 

Bramborák

Bramborák

Bramborák - cmunda, vošouch, tóč, drn

Bramborák (cmunda, sejkory, kramfleky)

Bramborák plněný zelím

Bramboráky s balkánským sýrem

Bramboráky s hrachem

Bramborová galetka se smrži
(Galette de pommes de terre aux morilles)

Bramborová omeleta s cuketami
(Frittata di patate e zucchini)

Bramborová roláda

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bramborové lívance

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg brambor, 20 dkg hrubé mouky, 15 dkg moučkového cukru, 2  vejce, mléko (podle potřeby), sůl, 10 dkg oleje na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Brambory vařené ve slupce nastrouháme, smícháme s moukou, vejcem, cukrem a špetkou soli. Přidáme mléko a dobře našleháme (těsto má být husté asi jako na kynuté lívance). Lívance smažíme ve vymaštěném lívanečníku, hotové sypeme cukrem se skořicí nebo mažeme zavařeninou. Můžeme je zdobit i ušlehanou smetanou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3907x    verze pro tisk

Bramborové lívance

Bramborové lívance se sýrovou nádivkou

Bramborové lokše s povidly

Bramborové placičky

Bramborové placky

Bramborové placky (lokše)

Bramborové placky (šumpláty)

Bramborové placky plněné zelím

Bramborové placky s dušenými jablky