cpt. Cook
 

Aidža s uzenými šproty

Alici a Beccafico
(Ančovičky na způsob beccafico)

Baccalà alla lucana
(Sušená treska po lukánsku)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Brandáda z tresky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg rybího filé (z tresky), 4 dl olivového oleje, 15 stroužků česneku, 2 dl mléka, 1/2  hřib nebo žampión, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Filé z tresky spařujeme osm minut ve vařící vodě, pak je rozkrájíme na kostky a vhodíme do kastrolu s polovinou rozpáleného oleje, maso rozmělníme na kaši, neustále mícháme. Pak přidáme česnek, rozsekaný žampión a sůl a další zbytek oleje, stále mícháme a přidáváme mléko, aby se vytvořila jemná kaše. Brandádu dáváme na topinky z bílého chleba potřené česnekem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2561x    verze pro tisk

Ďábelská treska

Dušená ryba

Filé z mořského lososa přírodní

Filé z tresky s citrónovým máslem

Filety z kambaly po normandsku
(Filets de sole normande)

Fish pie
(Parmentier de poisson)

Kambala na bílém víně
(Turbot au vin blanc)

Kořeněná makrela

Machali aur daal
(Rybí kari s čočkou)

Macher jhol
(Bengálské rybí kari)

Makrela na bobkovém listu

Makrela na řecký způsob

Makrela se špenátem

Makrely s cibulí a smetanou

Mečoun

Mečoun na rozmarýně