cpt. Cook
 

Aidža s uzenými šproty

Alici a Beccafico
(Ančovičky na způsob beccafico)

Baccalà alla lucana
(Sušená treska po lukánsku)

Brandáda z tresky

Ďábelská treska

Dušená ryba

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Filé z mořského lososa přírodní

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3/4 kg lososa, sůl, 2 lžíce másla, 3 velká rajčata, zelená petrželka, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nižší zapékací mísu vymastíme máslem, položíme na ni porce lososa po obou stranách posolené, pokapeme je citrónovou šťávou a pečeme asi 10 minut. Pak přidáme na plátky nakrájená oloupaná rajčata, pokapeme máslem, posypeme petrželkou a necháme ještě asi 5 minut zapéci. Zdobíme dílky citrónu.

www.tacos.cz Obměna: Rajčata nepatrně posypeme usekaným česnekem.

www.tacos.cz Příloha: smažené bramborové lupínky nebo hranolky, brambory sypané petrželkou a salát

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3766x    verze pro tisk

Filé z tresky s citrónovým máslem

Filety z kambaly po normandsku
(Filets de sole normande)

Fish pie
(Parmentier de poisson)

Kambala na bílém víně
(Turbot au vin blanc)

Kořeněná makrela

Makrela na bobkovém listu

Makrela na řecký způsob

Makrela se špenátem

Makrely s cibulí a smetanou

Mečoun

Mečoun na rozmarýně

Mečoun s okurkovou omáčkou

Mořská ryba na žampiónech se smetanou