cpt. Cook
 

Aidža s uzenými šproty

Alici a Beccafico
(Ančovičky na způsob beccafico)

Baccalà alla lucana
(Sušená treska po lukánsku)

Brandáda z tresky

Ďábelská treska

Dušená ryba

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Filé z mořského lososa přírodní

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3/4 kg lososa, sůl, 2 lžíce másla, 3 velká rajčata, zelená petrželka, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nižší zapékací mísu vymastíme máslem, položíme na ni porce lososa po obou stranách posolené, pokapeme je citrónovou šťávou a pečeme asi 10 minut. Pak přidáme na plátky nakrájená oloupaná rajčata, pokapeme máslem, posypeme petrželkou a necháme ještě asi 5 minut zapéci. Zdobíme dílky citrónu.

www.tacos.cz Obměna: Rajčata nepatrně posypeme usekaným česnekem.

www.tacos.cz Příloha: smažené bramborové lupínky nebo hranolky, brambory sypané petrželkou a salát

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4109x    verze pro tisk

Filé z tresky s citrónovým máslem

Filety z kambaly po normandsku
(Filets de sole normande)

Fish pie
(Parmentier de poisson)

Kambala na bílém víně
(Turbot au vin blanc)

Kořeněná makrela

Machali aur daal
(Rybí kari s čočkou)

Macher jhol
(Bengálské rybí kari)

Makrela na bobkovém listu

Makrela na řecký způsob

Makrela se špenátem

Makrely s cibulí a smetanou

Mečoun

Mečoun na rozmarýně