cpt. Cook
 

Aidža s uzenými šproty

Alici a Beccafico
(Ančovičky na způsob beccafico)

Baccalà alla lucana
(Sušená treska po lukánsku)

Brandáda z tresky

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ďábelská treska

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg tresky, 1/2 lžička hořčice, 1/2 lžičky mletého pepře, 2 zelené papriky, 1/2 lžíce zelené petrželky, 1/2 lžička dobromysli, 2 lžíce oleje, 2 lžíce másla, 2 lžíce strouhanky, 1/2  citrón, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Pekáček vymastíme olejem. Tresku osolíme, opepříme, pokapeme citrónem, potřeme hořčicí. Poklademe ji rozsekanou petrželkou, dobromyslí a nakrájenou paprikou. Nakonec posypeme strouhankou a poklademe vločkami másla. Upečeme v troubě.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2155x    verze pro tisk

Dušená ryba

Filé z mořského lososa přírodní

Filé z tresky s citrónovým máslem

Filety z kambaly po normandsku
(Filets de sole normande)

Fish pie
(Parmentier de poisson)

Kambala na bílém víně
(Turbot au vin blanc)

Kořeněná makrela

Machali aur daal
(Rybí kari s čočkou)

Macher jhol
(Bengálské rybí kari)

Makrela na bobkovém listu

Makrela na řecký způsob

Makrela se špenátem

Makrely s cibulí a smetanou

Mečoun

Mečoun na rozmarýně