cpt. Cook
 

Aidža s uzenými šproty

Alici a Beccafico
(Ančovičky na způsob beccafico)

Baccalà alla lucana
(Sušená treska po lukánsku)

Brandáda z tresky

Ďábelská treska

Thajsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušená ryba

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg tresky nakrájené na pruhy, 2  mladé cibulky, 3 lžičky citrónové šťávy, 1/2 lžíce krystalového cukru, 2 stroužky česneku nasekané nadrobno, 2  feferonky nasekané nadrobno, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nakrájené kousky ryby dáme na pařák, posypeme nakrájenou zelenou cibulkou a nad parou vaříme tak dlouho, až je ryba měkká. Mezitím v misce smícháme citrónovou šťávu s cukrem a solí. V další misce smícháme česnek a feferonky. Hotovou rybu vyndáme, položíme na talíř, přelijeme citrónovou šťávou a posypeme směsí česneku a feferonek.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1994x    verze pro tisk

Filé z mořského lososa přírodní

Filé z tresky s citrónovým máslem

Filety z kambaly po normandsku
(Filets de sole normande)

Fish pie
(Parmentier de poisson)

Kambala na bílém víně
(Turbot au vin blanc)

Kořeněná makrela

Makrela na bobkovém listu

Makrela na řecký způsob

Makrela se špenátem

Makrely s cibulí a smetanou

Mečoun

Mečoun na rozmarýně

Mečoun s okurkovou omáčkou

Mořská ryba na žampiónech se smetanou