cpt. Cook
 

Aidža s uzenými šproty

Alici a Beccafico
(Ančovičky na způsob beccafico)

Itálie - Basilicata   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Baccalà alla lucana

Sušená treska po lukánsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg zvlhčené sušené tresky, olivový olej, 2  nakládané kapie v octě
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ponořte sušenou tresku na okamžik do vroucí vody, pak ji osušte, zbavte kostí a nakrájejte na stejně velké kousky. Osmahněte na pánvi v olivovém oleji sladké nakládané papriky a po několika minutách přidejte kousky tresky. Nechte je dusit na mírném ohni asi půl hodiny. V polovině doby vaření je otočte, aby se kousky ryb zbarvily i z druhé strany.
vloženo 15.05.2010    zobrazeno 2181x    verze pro tisk

Brandáda z tresky

Ďábelská treska

Dušená ryba

Filé z mořského lososa přírodní

Filé z tresky s citrónovým máslem

Filety z kambaly po normandsku
(Filets de sole normande)

Fish pie
(Parmentier de poisson)

Kambala na bílém víně
(Turbot au vin blanc)

Kořeněná makrela

Machali aur daal
(Rybí kari s čočkou)

Macher jhol
(Bengálské rybí kari)

Makrela na bobkovém listu

Makrela na řecký způsob

Makrela se špenátem

Makrely s cibulí a smetanou

Mečoun

Mečoun na rozmarýně