cpt. Cook
 

Aidža s uzenými šproty

Alici a Beccafico
(Ančovičky na způsob beccafico)

Baccalà alla lucana
(Sušená treska po lukánsku)

Brandáda z tresky

Ďábelská treska

Dušená ryba

Filé z mořského lososa přírodní

Filé z tresky s citrónovým máslem

Filety z kambaly po normandsku
(Filets de sole normande)

Fish pie
(Parmentier de poisson)

Kambala na bílém víně
(Turbot au vin blanc)

Kořeněná makrela

Machali aur daal
(Rybí kari s čočkou)

Macher jhol
(Bengálské rybí kari)

Makrela na bobkovém listu

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Makrela na řecký způsob

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  makrely (po 1500 g), sůl, olej, tymián, 13 dkg oliv
zkopírováno z http://www.tacos.cz Makrely uložíme do pekáče bez ploutví, osolíme, polijeme olejem a posypeme tymiánem. Vložíme do vyhřáté trouby a 1/2 hodiny pečeme, občas poléváme vypečenou šťávou. Před podáváním přidáme vypeckované olivy a necháme asi 10 minut ve šťávě dobře prohřát.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2807x    verze pro tisk

Makrela se špenátem

Makrely s cibulí a smetanou

Mečoun

Mečoun na rozmarýně