cpt. Cook
 

Bruselské hovězí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Budvarská roštěná

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  615 dkg zadního hovězího, 7 dkg rostlinného tuku, 10 dkg cibule, sůl, mletý pepř, 4 dl vývaru nebo vody, 4 kuličky nového koření, 15 dkg hladké mouky, 1/2 dl piva Budvar, 10 dkg párků
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z masa nakrájíme roštěnky, naklepeme je, okraje nařízneme, osolíme, opepříme, vložíme na nakrájenou osmaženou cibuli, trochu orestujeme, zalijeme trochou vývaru, přidáme nové koření a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vývarem, promícháme a provaříme. Před koncem přilijeme pivo a jen krátce povaříme. Šťávu přecedíme na roštěnky, vložíme na kolečka nakrájené a orestované tenké párky a krátce povaříme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3541x    verze pro tisk

Burgundské hovězí
(Boeuf bourguignon)

Carbonada criolla

Celerové nudličky s hovězím masem

Cso koggi bokum

Dahomské calalou

Dánské hovězí

Debrecínská svíčková pečeně

Domácí rostbeef

Dušená hovězí pečeně se sýrem a slaninou

Dušená pečeně na rajčatech

Dušené hovězí maso na hřebíčku

Dušené hovězí maso se šalvějí muškátovou

Dušené hovězí na cibulce s brambory

Dušené hovězí plátky I

Dušené hovězí plátky II

Dušené hovězí plátky se zeleninou

Dušené maso po finsku

Dvojitá roštěnka