cpt. Cook
 

Bruselské hovězí

Budvarská roštěná

Burgundské hovězí
(Boeuf bourguignon)

Carbonada criolla

Celerové nudličky s hovězím masem

Cso koggi bokum

Dahomské calalou

Dánsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dánské hovězí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2 lžíce másla, 1/2  cibule nakrájená nadrobno, 1/2 stroužek česneku, 90 dkg zadního hovězího, 1/2 lžička mleté papriky, 2  rajčata nakrájená na kousky, 3 listy řapíkatého celeru nakrájené nadrobno, 2 lžíce sušených hub, 2 lžíce hladké mouky, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz V hlubší pánvi rozpálíme máslo, přidáme cibuli s česnekem a dusíme tak dlouho, až cibule zesklovatí. Česnek odstraníme, přidáme maso makrájené na kostky, papriku a sůl s pepřem, zamícháme a na středním plameni vaříme, až maso zhnědne. Přidáme rajčata a na mírném plameni vaříme přikryté 1 hodinu. Mezitím povaříme houby 5 minut, necháme odkapat. Do masa přidáme celer a vaříme dalších 30 minut. Přidáme houby, dobře promícháme a vaříme dalších 30 minut. Mouku rozmícháme v trošce vody a vzniklou směsí zahustíme omáčku.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2706x    verze pro tisk

Debrecínská svíčková pečeně

Domácí rostbeef

Dušená hovězí pečeně se sýrem a slaninou

Dušená pečeně na rajčatech

Dušené hovězí maso na hřebíčku

Dušené hovězí maso se šalvějí muškátovou

Dušené hovězí na cibulce s brambory

Dušené hovězí plátky I

Dušené hovězí plátky II

Dušené hovězí plátky se zeleninou

Dušené maso po finsku

Dvojitá roštěnka