cpt. Cook
 

Bruselské hovězí

Budvarská roštěná

Burgundské hovězí
(Boeuf bourguignon)

Carbonada criolla

Celerové nudličky s hovězím masem

Korea   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Cso koggi bokum

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg hovězího masa, 150 dkg čerstvých hub, 2 stroužky česneku, 1/2 lžička moučkového cukru, 2 lžíce sójové omáčky, 1/2  cibule, 3 lžíce tuku, škrobová moučka, sůl, chilli
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso pokrájíme na drobné kousky, smícháme s česnekem nakrájeným na plátky, cukrem, solí, podle chuti chilli paprikou a sójovou omáčkou a necháme hodinu odležet. Houby podusíme na tuku a odstavíme. Na tuku rychle osmahneme maso, přidáme jemně nakrájenou cibuli, mírně ji osmahneme, přidáme houby, zalijeme vývarem, zahustíme máčeným škrobem a dusíme doměkka. Podáváme se žlutou, kurkumou obravenou rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2717x    verze pro tisk

Dahomské calalou

Dánské hovězí

Debrecínská svíčková pečeně

Domácí rostbeef

Dušená hovězí pečeně se sýrem a slaninou

Dušená pečeně na rajčatech

Dušené hovězí maso na hřebíčku

Dušené hovězí maso se šalvějí muškátovou

Dušené hovězí na cibulce s brambory

Dušené hovězí plátky I

Dušené hovězí plátky II

Dušené hovězí plátky se zeleninou

Dušené maso po finsku

Dvojitá roštěnka