cpt. Cook
 

Bruselské hovězí

Budvarská roštěná

Burgundské hovězí
(Boeuf bourguignon)

Carbonada criolla

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Celerové nudličky s hovězím masem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg zadního hovězího, 1/2  vejce, 1/2 lžička máčené škrobové moučky, sůl, 1/2 menší celer, 2  papriky, 3 lžíce oleje, 3 lžíce vývaru, 1/2 lžíce vína šao-sing, 1/2 špetka wei-su, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do malého množství horkého oleje dáme na tenké nudličky nakrájený syrový celer a čerstvé paprikové lusky, nejlépe červené. Krátce orestujeme a odstavíme do tepla. Promísíme nudličky zadního hovězího masa s vejcem, máčeným škrobem a solí. Vložíme do rozpáleného oleje a po chvilce restování přidáme připravený celer a papriky. Promícháme, zalijeme trochou vývaru a na mírnějším ohni dochutíme vínem, wei-su, pepřem a solí. Na mírném ohni ještě dodusíme. Hotový pokrm zakápneme olejem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2807x    verze pro tisk

Cso koggi bokum

Dahomské calalou

Dánské hovězí

Debrecínská svíčková pečeně

Domácí rostbeef

Dušená hovězí pečeně se sýrem a slaninou

Dušená pečeně na rajčatech

Dušené hovězí maso na hřebíčku

Dušené hovězí maso se šalvějí muškátovou

Dušené hovězí na cibulce s brambory

Dušené hovězí plátky I

Dušené hovězí plátky II

Dušené hovězí plátky se zeleninou

Dušené maso po finsku

Dvojitá roštěnka