cpt. Cook
 

Bruselské hovězí

Budvarská roštěná

Burgundské hovězí
(Boeuf bourguignon)

Carbonada criolla

Celerové nudličky s hovězím masem

Cso koggi bokum

Dahomské calalou

Dánské hovězí

Debrecínská svíčková pečeně

Domácí rostbeef

Dušená hovězí pečeně se sýrem a slaninou

Dušená pečeně na rajčatech

Dušené hovězí maso na hřebíčku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušené hovězí maso se šalvějí muškátovou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg zadního hovězího, sůl, mletý pepř, 6 lžic oleje, 6 stroužků česneku, 1/2 svazek zelené petrželky, 6  rajčat, 3 lístky šalvěje muškátové, 1/2 dl vína
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Do kastrolu dáme 2/3 oleje, nejlépe olivového, na to naskládáme plátky masa, posypeme je hrubě pokrájeným česnekem a petrželkou, poklademe půlkami rajčat a rozložíme listy šalvěje. Pokapeme zbytkem oleje a pod pokličkou pomalu dusíme. Během dušení podlijeme vínem nebo vodou. Měkké plátky masa podáváme přelité šťávou se zeleninou, jako přílohu rýži nebo bílý chléb.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2745x    verze pro tisk

Dušené hovězí na cibulce s brambory

Dušené hovězí plátky I

Dušené hovězí plátky II

Dušené hovězí plátky se zeleninou

Dušené maso po finsku

Dvojitá roštěnka