cpt. Cook
 

Bruselské hovězí

Budvarská roštěná

Burgundské hovězí
(Boeuf bourguignon)

Carbonada criolla

Celerové nudličky s hovězím masem

Cso koggi bokum

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dahomské calalou

recept ze stránek www.tacos.cz
10 porcí:  30 dkg hovězího masa, 315 dkg skopového masa, 315 dkg vepřového masa, 1/2  kuře, 20 dkg krevet uzených (uzené ryby), 20 dkg rajčat, 20 dkg špenátu, sůl, 1/2 lžíce mletého pepře, 2 dl oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na velké kousky rozkrájené maso dáme do hrnce, přidáme rajčata, špenát, sůl, pepř, hodně zakapeme olejem, zalijeme vodou a vaříme v přiklopeném hrnci. Pak přidáme krevety, rozčtvrcené kuře a na mírném ohni dovaříme, až se maso oddělí od kosti.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2527x    verze pro tisk

Dánské hovězí

Debrecínská svíčková pečeně

Domácí rostbeef

Dušená hovězí pečeně se sýrem a slaninou

Dušená pečeně na rajčatech

Dušené hovězí maso na hřebíčku

Dušené hovězí maso se šalvějí muškátovou

Dušené hovězí na cibulce s brambory

Dušené hovězí plátky I

Dušené hovězí plátky II

Dušené hovězí plátky se zeleninou

Dušené maso po finsku

Dvojitá roštěnka