cpt. Cook
 

Farfalle s voňavým pestem
(Farfalle al pesto aromatico)

Fettuccine al burro
(Těstoviny s máslem)

Fettuccine Alfredo

Fettuccine alla gricia

Fettuccine se žampiony a gorgonzolou

Flíčky s uzeným masem a smetanou

Fusilli a brambory s gorgonzolou a smaženým pórkem
(Fusilli e patate al gorgonzola con porri fritti)

Fusilli alla vesuviana
(Fusilli z Vesuvu)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Fusilli čtyřsýrové

Fusilli con salsa ai formaggi

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  36 dkg těstovin fusilli (vřetena), 2.15 dl mléka, 7 dkg gorgonzoly, 6 dkg sýra scamorza (nebo mozzarella), 7 dkg sýra fontina, 4 lžíce strouhaného pecorina, sůl, mletý pepř, 4  černé olivy, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Těstoviny fusilli dáme vařit do osolené vody, mléko rozehřejeme na větší pánvi. Sýry nakrájíme na kostičky a přidáme do mléka s pepřem a troškou soli. Necháme je rozpustit, při tom stále mícháme. Těstoviny al dente slijeme, trošku vody z nich přidáme do omáčky, a pak je na pánvi s omáčkou promícháme. Podáváme zasypané strouhaným pecorinem a zdobené nasekanými černými olivami, petrželkou a v troubě usušenými slupičkami rajčat.
vloženo 10.03.2012    zobrazeno 1916x    verze pro tisk

Fusilli s dýní
(Fusilli con la zucca)

Fusilli, ricotta e funghi
(Fusilli s ricottou a houbami)

Garganelli s hříbky a brokolicí
(Garganelli ai funghi porcini e broccoletti)

Gratinované ziti
(Ziti gratinati)

Halušky s uzeným masem a smetanou

Hnízda s holoubaty

Houbové ravioli

Hovězí maso Tennessee

Italské těstoviny

Jarní nudle

Jarní špagety