cpt. Cook
 

Garganelli s hříbky a brokolicí
(Garganelli ai funghi porcini e broccoletti)

Gratinované ziti
(Ziti gratinati)

Halušky s uzeným masem a smetanou

Hnízda s holoubaty

Houbové ravioli

Hovězí maso Tennessee

Italské těstoviny

Jarní nudle

Jarní špagety

Jarní těstovinové mušle
(Conchiglie primavera)

Jednoduché špagety se sýrem

Kakaové tagliarelli

   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Karbonářské makaróny

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  150 dkg rýhovaných makarónů, 20 dkg anglické slaniny, 15 dkg másla, 3  vejce, 15 dkg strouhaného parmezánu, sůl, celý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Těstovinu dáme vařit do vydatného množství vařící vody, trochu osolené, a po dobu vaření ji občas zamícháme. Zatímco se těstovina vaří, rozšleháme vajíčka s troškou soli, špetkou pepře a 2 lžícemi strouhaného sýra. Odstavíme stranou.

www.tacos.cz V pánvičce osmažíme na másle anglickou slaninu pokrájenou na tenké proužky a mícháme, aby se zbarvily stejnoměrně do zlatova. Stáhneme z ohně a odstavíme stranou.

www.tacos.cz Když je těstovina správně uvařena ('al dente'), necháme ji okapat (ne příliš), vhodíme znovu do hrnce na vaření a dáme na mírný oheň. Těstovinu zalijeme rozšlehanými vejci a hned zamícháme, aby se vejce stejnoměrně rozložila dřív, než se srazí. Pak přidáme anglickou slaninu a opět zamícháme. Stáhneme z ohně, vhodíme těstovinu do mísy a posypeme ji čerstvě umletým černým pepřem a strouhaným sýrem. Hned podáváme.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1266x    verze pro tisk

Kardinálské špagety

Klasické ragú z mletého masa
(Ragú classico)

Kolínka s taveným ementálem

Kolínka v bešamelu

Korzárské špagety

Kořeněné orzo se špenátem

Kuskus se zeleninou