cpt. Cook
 

Farfalle s voňavým pestem
(Farfalle al pesto aromatico)

Fettuccine al burro
(Těstoviny s máslem)

Fettuccine Alfredo

Fettuccine alla gricia

Fettuccine se žampiony a gorgonzolou

Flíčky s uzeným masem a smetanou

Fusilli a brambory s gorgonzolou a smaženým pórkem
(Fusilli e patate al gorgonzola con porri fritti)

Fusilli alla vesuviana
(Fusilli z Vesuvu)

Fusilli čtyřsýrové
(Fusilli con salsa ai formaggi)

Fusilli s dýní
(Fusilli con la zucca)

Fusilli, ricotta e funghi
(Fusilli s ricottou a houbami)

Garganelli s hříbky a brokolicí
(Garganelli ai funghi porcini e broccoletti)

Gratinované ziti
(Ziti gratinati)

Halušky s uzeným masem a smetanou

Hnízda s holoubaty

Houbové ravioli

Hovězí maso Tennessee

Italské těstoviny

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jarní nudle

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg nudlí, 1/2  cibule, kousek celeru, zelená petrželka, 15 dkg másla, 3 lžíce oleje, 115 dkg uzeného bůčku, 150 dkg zeleného hrášku, sůl, mletý pepř, tvrdý sýr
zkopírováno z http://www.tacos.cz Polovinu uzeného bůčku a celer nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, petrželku nasekáme a vše osmažíme na másle a oleji. Přidáme hrášek, zbytek bůčku nakrájeného na kostky, trochu soli a pepře, zalijeme sběračkou horké vody nebo vývaru a vaříme na mírném ohni. Mezitím dáme vařit nudle, uvařené nudle scedíme, nasypeme do mísy a přidáme uvařený hrášek. Vše dobře promícháme a posypeme strouhaným sýrem. Podáváme s kompotem nebo sezónním salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1954x    verze pro tisk

Jarní špagety