cpt. Cook
 

Farfalle s voňavým pestem
(Farfalle al pesto aromatico)

Fettuccine al burro
(Těstoviny s máslem)

Fettuccine Alfredo

Fettuccine alla gricia

Fettuccine se žampiony a gorgonzolou

Flíčky s uzeným masem a smetanou

Fusilli a brambory s gorgonzolou a smaženým pórkem
(Fusilli e patate al gorgonzola con porri fritti)

Fusilli alla vesuviana
(Fusilli z Vesuvu)

Fusilli čtyřsýrové
(Fusilli con salsa ai formaggi)

Fusilli s dýní
(Fusilli con la zucca)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Fusilli, ricotta e funghi

Fusilli s ricottou a houbami

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  32 dkg těstovin fusilli, 115 dkg žampiónů, 1/2 stroužek česneku, 20 dkg ricotty, 15 dkg parmazánu, 1/2 dl zeleninového vývaru, extra virgin olivový olej, sůl, mletý pepř, bazalka podle chuti na ozdobu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Žampiony očistěte vlhkým hadříkem, abyste odstranili nečistoty. Nakrájejte je na 1/2cm plátky a dejte stranou. Na pánvi s trochou oleje osmahněte stroužek česneku, přidejte houby a několik minut je restujte. Podlijte bílým vínem, snižte teplotu, přidejte naběračku vývaru nebo vody, osolte a opepřete a vařte několik minut, dokud houby nezměknou.

www.tacos.cz V hrnci přiveďte k varu velké množství osolené vody a uvařte těstoviny fusilli podle návodu na obalu. Omáčku odstavte z ohně, přidejte ricottu a nastrouhané Parmigiano Reggiano a promíchejte. Těstoviny slijte, ponořte je do houbové omáčky a promíchejte, aby nasály všechny chutě. Ihned podávejte s čerstvými lístky bazalky.

vloženo 16.09.2022    zobrazeno 290x    verze pro tisk

Garganelli s hříbky a brokolicí
(Garganelli ai funghi porcini e broccoletti)

Gratinované ziti
(Ziti gratinati)

Halušky s uzeným masem a smetanou

Hnízda s holoubaty

Houbové ravioli

Hovězí maso Tennessee

Italské těstoviny

Jarní nudle

Jarní špagety