cpt. Cook
 

Fettuccine alla gricia

Fettuccine se žampiony a gorgonzolou

Flíčky s uzeným masem a smetanou

Fusilli alla vesuviana
(Fusilli z Vesuvu)

Fusilli čtyřsýrové
(Fusilli con salsa ai formaggi)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Fusilli s dýní

Fusilli con la zucca

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  36 dkg těstovin fusilli, 215 dkg žluté tykve, 1/2  cibule, 2 lžíce rajčatového protlaku, 8 dkg slaniny, 2 snítky tymiánu, 1/2 dl olivového oleje, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Slaninu nakrájíme na malé kostičky, oloupanou dýni na větší kostky. Cibuli oloupáne a nakrájíme nadrobno. Na pánvi necháme cibuli na oleji zezlátnout, přidáme slaninu a když se škvaří, tak i dýni. Několik minut promícháváme. Přidáme rajský protlak rozmíchaný v trošce vody, osolíme, opepříme a vaříme, dokud dýně nezměkne. Vřetena fusilli uvaříme al dente, zcedíme a promícháme na pánvi s omáčkou. Podáváme s čerstvě mletým pepřem.
vloženo 21.03.2012    zobrazeno 1652x    verze pro tisk

Garganelli s hříbky a brokolicí
(Garganelli ai funghi porcini e broccoletti)

Gratinované ziti
(Ziti gratinati)

Halušky s uzeným masem a smetanou

Hnízda s holoubaty

Houbové ravioli

Hovězí maso Tennessee

Italské těstoviny

Jarní nudle

Jarní špagety

Jarní těstovinové mušle
(Conchiglie primavera)

Jednoduché špagety se sýrem

Kakaové tagliarelli

Kakaové tagliatelle se směsí hub a kaštanů
(Tagliatelle al cacao con funghi misti e castagne)

Karbonářské makaróny