cpt. Cook
 

Fettuccine alla gricia

Fettuccine se žampiony a gorgonzolou

Flíčky s uzeným masem a smetanou

Fusilli alla vesuviana
(Fusilli z Vesuvu)

Fusilli čtyřsýrové
(Fusilli con salsa ai formaggi)

Fusilli s dýní
(Fusilli con la zucca)

Garganelli s hříbky a brokolicí
(Garganelli ai funghi porcini e broccoletti)

Gratinované ziti
(Ziti gratinati)

Halušky s uzeným masem a smetanou

Hnízda s holoubaty

Houbové ravioli

Hovězí maso Tennessee

Italské těstoviny

Jarní nudle

Jarní špagety

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jarní těstovinové mušle

Conchiglie primavera

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  36 dkg těstovin conchiglie, 115 dkg zeleného hrášku, 20 dkg chřestu, 8 dkg pršutu, 1/2  rajče, 15 dkg másla, 2.15 dkg piniových semínek, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Chřestové špičky a piniová semínka povaříme v osolené vodě asi 2 minuty a potom zcedíme. V pánvi rozpustíme máslo a necháme na něm zhnědnout na proužky nakrájenou sušenou šunku. Rajčata spaříme, oloupeme, rozpůlíme, zbavíme semínek a nakrájíme na malé kostičky. Hrášek také krátce blanšírujeme. K šunce na pánev přidáme hrášek, chřest a kousky rajčat, přisolíme a promícháme. Těstoviny conchiglie uvaříme al dente, vodu z nich slejeme a promícháme je s připravenou omáčkou a podáváme s čerstvým pepřem a posypané trochou opražených piniových semínek.
vloženo 16.03.2012    zobrazeno 1640x    verze pro tisk

Jednoduché špagety se sýrem

Kakaové tagliarelli

Kakaové tagliatelle se směsí hub a kaštanů
(Tagliatelle al cacao con funghi misti e castagne)

Karbonářské makaróny