cpt. Cook
 

Hovězí madras

Hovězí maso à la Stroganov s tykví

Hovězí maso anýzové

Hovězí maso anýzové

Hovězí maso dušené

Hovězí maso dušené na zelenině

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí maso dušené s žampióny a vínem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3/4 kg hovězí kýty nebo plece, 1/2 lžíce oleje, 10 dkg žampiónů, 1/2 dl bílého vína, 1/2 středně velká cibule, 8 dkg rajčatového protlaku, sůl, mletý pepř, vývar
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na oleji osmahneme do sklovita drobně pokrájenou cibuli, přidáme na kostky pokrájené maso, osolíme a opečeme. Přilijeme asi 3 lžíce vývaru nebo vody a dusíme téměř do měkka. Pak přidáme na silnější kousky pokrájené žampióny, opepříme a dusíme asi 10 minut. Pak maso vyjmeme, uložíme na teple. Do šťávy z masa přidáme rajčatový protlak a upravíme chuť. Necháme 10 minut povařit, přidáme maso a ponecháme na zcela slabém ohni 5 minut.

www.tacos.cz Příloha: suchá rýže

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1674x    verze pro tisk

Hovězí maso Izabela

Hovězí maso na cibulce s vejci

Hovězí maso na rajčatech a paprikách

Hovězí maso na zázvoru

Hovězí maso na zázvoru se zeleninou

Hovězí maso po starodávnu

Hovězí maso s játrovou omáčkou

Hovězí maso s karí kořením

Hovězí maso s ovocem

Hovězí maso s papájou

Hovězí maso s paprikou a celerem

Hovězí maso s pažitkou

Hovězí maso s pikantními fazolemi