cpt. Cook
 

Hovězí madras

Hovězí maso à la Stroganov s tykví

Hovězí maso anýzové

Hovězí maso anýzové

Hovězí maso dušené

Hovězí maso dušené na zelenině

Hovězí maso dušené s žampióny a vínem

Hovězí maso Izabela

Hovězí maso na cibulce s vejci

Hovězí maso na rajčatech a paprikách

Hovězí maso na zázvoru

Hovězí maso na zázvoru se zeleninou

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí maso po starodávnu

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 kg zadního hovězího, 1/2  telecí nožička (i vepřová), 6 plátků slaniny, 1/3 l bílého vína, 1/3 l vývaru, 150 dkg karotky, 10 dkg cibule, sůl, mletý pepř, tymián, 3 lžíce rajčatového protlaku, 6 dkg másla, 150 dkg brambor, 1/2 lžíce zelené petrželky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso opečeme ze všech stran spolu s cibulí na pekáčku, přidáme slaninu, tymián, pepř a sůl, zalijeme vínem a bujónem a dusíme asi hodinu a půl téměř doměkka. Pak přidáme karotku, protlak a dusíme ještě asi půl hodiny. Mezitím uvaříme brambory téměř doměkka. Přidáme je spolu s petrželkou k masu a pečeme ještě asi pět minut.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2047x    verze pro tisk

Hovězí maso s játrovou omáčkou

Hovězí maso s karí kořením

Hovězí maso s ovocem

Hovězí maso s papájou

Hovězí maso s paprikou a celerem

Hovězí maso s pažitkou

Hovězí maso s pikantními fazolemi