cpt. Cook
 

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí kostky s badyánem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg hovězí svíčkové nebo hovězího zadního, 1/2 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžíce desertního vína (žlutého), 1/2 lžíce oleje, 1/2  badyán (cípek, ne celá hvězdice), škrobová moučka, 1/2 lžičky glutasolu (Wej-su), sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na kostky nakrájené maso osolíme, smícháme se sójovou omáčkou a žlutým vínem a na rozpáleném oleji zlehka osmažíme. Přendáme do hlubšího rendlíku, přidáme badyán, zalijeme vodou a vaříme odkryté, až je maso měkké. Zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou ve studené vodě, přidáme glutasol (Wej-su) a popřípadě dosolíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2437x    verze pro tisk

Hovězí kuličky s ananasem

Hovězí madras

Hovězí maso à la Stroganov s tykví

Hovězí maso anýzové

Hovězí maso anýzové

Hovězí maso dušené

Hovězí maso dušené na zelenině

Hovězí maso dušené s žampióny a vínem

Hovězí maso Izabela

Hovězí maso na cibulce s vejci

Hovězí maso na rajčatech a paprikách

Hovězí maso na zázvoru

Hovězí maso na zázvoru se zeleninou

Hovězí maso po starodávnu

Hovězí maso s játrovou omáčkou

Hovězí maso s karí kořením

Hovězí maso s ovocem

Hovězí maso s papájou

Hovězí maso s paprikou a celerem