cpt. Cook
 

Filipínské hovězí

Flekken
((pečeně pečená nad dřevěným uhlím))

Florentské roštěnky

Frankfurtská pečeně

Grilovaná roštěná

Hašé z vařeného hovězího

Horalský tymbál

Hortobáďské hovězí plátky

Hotpot

Hovězí Acapulco

Hovězí balenka plněná

Hovězí Bourguignon

Hovězí filet na červeném víně
(Filet de boeuf au vin rouge)

Hovězí hranolky v pepři

Hovězí hrudí s křenovou omáčkou

Hovězí jazyk

Hovězí jazyk uzený

Hovězí kostičky v zelenině

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí kostky s badyánem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg hovězí svíčkové nebo hovězího zadního, 1/2 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžíce desertního vína (žlutého), 1/2 lžíce oleje, 1/2  badyán (cípek, ne celá hvězdice), škrobová moučka, 1/2 lžičky glutasolu (Wej-su), sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na kostky nakrájené maso osolíme, smícháme se sójovou omáčkou a žlutým vínem a na rozpáleném oleji zlehka osmažíme. Přendáme do hlubšího rendlíku, přidáme badyán, zalijeme vodou a vaříme odkryté, až je maso měkké. Zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou ve studené vodě, přidáme glutasol (Wej-su) a popřípadě dosolíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1902x    verze pro tisk

Hovězí kuličky s ananasem