cpt. Cook
 

Hovězí madras

Hovězí maso à la Stroganov s tykví

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí maso anýzové

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg zadního hovězího, 1/2  vejce, 1/2 lžíce máčené škrobové moučky, sůl, 3 lžíce oleje, 1/2 lžičky anýzu, 115 dkg čínského zelí, 2 lžíce vývaru, 1/2 lžíce vína šao-sing, 1/2 špetka mletého pepře, 1/2 lžíce wei-su
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na hrubší nudličky a promícháme s vejcem, máčeným škrobem a solí. Do pánve s mírně rozpáleným olejem vložíme anýz. V okamžiku, kdy olej začne pěnit a cítíme aromatickou vůni anýzu, přecedíme olej přes husté síto do druhé pánve. Zvýšíme intenzitu ohně a do oleje dáme připravené hovězí maso. Za stálého promíchávání rychle restujeme. Přidáme na nudličky krájené čínské zelí. Zmírníme oheň, zastříkneme vývarem, ochutíme vínem, pepřem, wei-su, solí a dusíme do měkka.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1537x    verze pro tisk

Hovězí maso anýzové

Hovězí maso dušené

Hovězí maso dušené na zelenině

Hovězí maso dušené s žampióny a vínem

Hovězí maso Izabela

Hovězí maso na cibulce s vejci

Hovězí maso na rajčatech a paprikách

Hovězí maso na zázvoru

Hovězí maso na zázvoru se zeleninou

Hovězí maso po starodávnu

Hovězí maso s játrovou omáčkou

Hovězí maso s karí kořením

Hovězí maso s ovocem

Hovězí maso s papájou

Hovězí maso s paprikou a celerem

Hovězí maso s pažitkou

Hovězí maso s pikantními fazolemi