cpt. Cook
 

Hovězí madras

Hovězí maso à la Stroganov s tykví

Hovězí maso anýzové

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí maso anýzové

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg hovězího roštěnce, 2 lžíce škrobové moučky, 2  vejce, olej, 1/2 lžička mletého anýzu, 40 dkg zelí, 1/2 šálek vývaru z masoxu, glutasol, 15 lžic desertního vína, mletý pepř, sůl, vinný ocet, moučkový cukr
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné maso nakrájíme na hrubší nudle. Promícháme s vejci, škrobem a solí a necháme hodinu odležet. Zelí (nakrájené na kostičky) mírně povaříme, propláchneme studenou vodou a zakápneme citrónem. Do rozehřátého oleje dáme zpěnit anýz, přidáme maso a orestujeme. Zvlášť orestujeme na troše oleje zelí, přidáme maso, mírně podlijeme, produsíme, ochutíme špetkou pepře, cukru, glutasolu a soli, přidáme víno, zakápneme máčeným škrobem a krátce podusíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1072x    verze pro tisk

Hovězí maso dušené

Hovězí maso dušené na zelenině

Hovězí maso dušené s žampióny a vínem

Hovězí maso Izabela

Hovězí maso na cibulce s vejci

Hovězí maso na rajčatech a paprikách

Hovězí maso na zázvoru

Hovězí maso na zázvoru se zeleninou

Hovězí maso po starodávnu

Hovězí maso s játrovou omáčkou

Hovězí maso s karí kořením

Hovězí maso s ovocem

Hovězí maso s papájou

Hovězí maso s paprikou a celerem

Hovězí maso s pažitkou

Hovězí maso s pikantními fazolemi