cpt. Cook
 

Filipínské hovězí

Flekken
((pečeně pečená nad dřevěným uhlím))

Florentské roštěnky

Frankfurtská pečeně

Grilovaná roštěná

Hašé z vařeného hovězího

Horalský tymbál

Hortobáďské hovězí plátky

Hotpot

Hovězí Acapulco

Hovězí balenka plněná

Hovězí Bourguignon

Hovězí filet na červeném víně
(Filet de boeuf au vin rouge)

Hovězí hranolky v pepři

Hovězí hrudí s křenovou omáčkou

Hovězí jazyk

Hovězí jazyk uzený

Hovězí kostičky v zelenině

Hovězí kostky s badyánem

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí kuličky s ananasem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg vysokého roštěnce, 2  vejce, 2 lžíce desertního vína, 2 lžíce škrobové moučky, mletý pepř, olej, 30 dkg ananasového kompotu, sůl, vegeta
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso jemně umeleme a promícháme s polovinou škrobu, vejcem, vínem, solí a pepřem. Z připravené směsi tvoříme kuličky o průměru zhruba 2 cm a v rozehřátém oleji je opékáme do zlatova. Na druhé pánvi uvedeme do varu 2 dl šťávy z ananasu, přidáme vegetu, špetku soli a zahustíme máčeným škrobem. Na mírném ohni krátce povaříme, přidáme osmažené kuličky s troškou oleje a na menší dílky nakrájený ananas. Vše společně krátce prohřejeme s dušenou rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1713x    verze pro tisk