cpt. Cook
 

Hovězí madras

Hovězí maso à la Stroganov s tykví

Hovězí maso anýzové

Hovězí maso anýzové

Hovězí maso dušené

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí maso dušené na zelenině

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg zadního hovězího, 215 dkg kořenové zeleniny, 1/2  cibule, 15 dkg slaniny, 15 dkg vepřového sádla, sůl, 3 dkg hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso protáhneme slaninou, osolíme a dusíme na osmahnuté, pokrájené zelenině na sádle. Občas trochu podlijeme horkou vodou. Měkké maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, osmahneme a prolisujeme na maso. Podáváme s knedlíkem, s brambory nebo s rýží. Část kořenové zeleniny můžeme nakrájet na nudličky, jen lehce je osmahnout na tuku a přidat až k hotové pečeni.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3960x    verze pro tisk

Hovězí maso dušené s žampióny a vínem

Hovězí maso Izabela

Hovězí maso na cibulce s vejci

Hovězí maso na rajčatech a paprikách

Hovězí maso na zázvoru

Hovězí maso na zázvoru se zeleninou

Hovězí maso po starodávnu

Hovězí maso s játrovou omáčkou

Hovězí maso s karí kořením

Hovězí maso s ovocem

Hovězí maso s papájou

Hovězí maso s paprikou a celerem

Hovězí maso s pažitkou

Hovězí maso s pikantními fazolemi