cpt. Cook
 

Hovězí madras

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí maso à la Stroganov s tykví

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg roštěnce, 1/2 velká cibule, 30 dkg tykve, 1/2 lžíce oleje, 1/2 hrneček vývaru, 1/2 hrneček smetany, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso pokrájíme na nudličky, cibuli na kolečka a tykev na kostičky. Rozehřejeme olej, vložíme do něj nejdříve cibuli, poté maso a nakonec tykev. Vše osmahneme, zalijeme vývarem a dusíme pod pokličkou na mírném ohni 30 minut. V hrnečku smícháme smetanu s pepřem a solí a zalijeme měkké maso se zeleninou. Krátce povaříme a podáváme. Jako příloha se hodí smažené brambůrky nebo žampiónová rýže.
vloženo 25.09.2009    zobrazeno 1763x    verze pro tisk

Hovězí maso anýzové

Hovězí maso anýzové

Hovězí maso dušené

Hovězí maso dušené na zelenině

Hovězí maso dušené s žampióny a vínem

Hovězí maso Izabela

Hovězí maso na cibulce s vejci

Hovězí maso na rajčatech a paprikách

Hovězí maso na zázvoru

Hovězí maso na zázvoru se zeleninou

Hovězí maso po starodávnu

Hovězí maso s játrovou omáčkou

Hovězí maso s karí kořením

Hovězí maso s ovocem

Hovězí maso s papájou

Hovězí maso s paprikou a celerem

Hovězí maso s pažitkou

Hovězí maso s pikantními fazolemi