cpt. Cook
 

Hovězí madras

Hovězí maso à la Stroganov s tykví

Hovězí maso anýzové

Hovězí maso anýzové

Hovězí maso dušené

Hovězí maso dušené na zelenině

Hovězí maso dušené s žampióny a vínem

Hovězí maso Izabela

Hovězí maso na cibulce s vejci

Hovězí maso na rajčatech a paprikách

Hovězí maso na zázvoru

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí maso na zázvoru se zeleninou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg hovězí svíčkové nebo roštěnky, 1.15 lžičky mletého zázvoru nebo větší kousek čerstvého, 1/2 veliká cibule, 2  naťové cibulky, 20 dkg mrkve, 20 dkg cukety, 1/2 zelená paprika, 1/2 dl masového vývaru, 3 lžíce oleje na smažení,

Marináda: 2 lžíce tmavého medu, 4 lžíce bramborové škrobové moučky, sůl

zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na plátky o síle 1 cm a pak na proužky. Spojíme ingredience marinády a pečlivě promícháme. Cibuli a mrkve oloupáme a nakrájíme na tenké plátky. Cukinu umyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Papriku umyjeme, odstraníme jadérka a nakrájíme na 3 cm dlouhé proužky. Naťové cibulky oloupáme, umyjeme a nakrájíme rovněž na 3 cm dlouhé proužky. Zázvor oloupáme a nadrobno usekáme.

www.tacos.cz Marinované osolené maso osmažíme 1 minutu na rozpáleném oleji. vyjmeme, necháme okapat a odložíme. Na pánev, na níž se smažilo maso, nasypeme připravenou zeleninu. Zalejeme vývarem, zamícháme a na slabším plameni 10 minut pod pokličkou dusíme. Plamen zvětšíme, dodáme zbytek marinády a mícháme do zhoustnutí. Přidáme zázvor a ještě 1 minutu dusíme. Přidáme maso, zamícháme a necháme ještě 2 minuty na plotně. Podáváme ihned s rýží.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1915x    verze pro tisk

Hovězí maso po starodávnu

Hovězí maso s játrovou omáčkou

Hovězí maso s karí kořením

Hovězí maso s ovocem

Hovězí maso s papájou

Hovězí maso s paprikou a celerem

Hovězí maso s pažitkou

Hovězí maso s pikantními fazolemi