cpt. Cook
 

Kapr po srbsku

Kapr s citrónovou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kapr s italskou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg kapra, 3 lžíce oleje, sůl, 10 dkg majonézy, 3 lžíce kečupu, 1/2 lžíce červeného vína, 2 dkg nakládaných kapií, 1/2  nakládané okurky,  trochu cibule, sůl, moučkový cukr, citrónová šťáva, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Cibuli a kapii drobně pokrájíme, okurku nastrouháme na jemné nudličky a petrželku drobně posekáme. Majonézu zředíme citrónovou šťávou a vmícháme kečup, víno, cukr, sůl a připravenou zeleninu. Očištěné porce kapra osušíme utěrkou. Osolíme a opékáme po obou stranách v rozehřátém oleji 12 až 15 minut. Přeložíme na talíře a podáváme s vařenými brambory a italskou omáčkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1722x    verze pro tisk

Kapr s kořením karí

Kapr s křenem

Kapr s mandlemi

Kapr s pikantní omáčkou

Kapr s žampiónovou nádivkou

Kapr se smetanou a bílým vínem

Kapr se šalvějí

Kapr smažený po čínsku

Kapr v čerstvých bylinkách

Kapr ve vinném těstíčku s parmezánem

Kapr zapečený se smetanou I

Kapr zapečený se smetanou II

Kapr zapečený se žampióny

Kapří minutky s houbami

Kořeněná ryba na rajčatech

Maďarské rybí karbanátky

Pečený kapr s rajčatovým kabátkem