cpt. Cook
 

Kapr po srbsku

Kapr s citrónovou omáčkou

Kapr s italskou omáčkou

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kapr s kořením karí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg vykostěného masa z kapra, 115 dkg zeleného hrášku, 115 dkg cibule, 1/2  kapie, olej, 1/2 lžička karí koření, 2 lžíce škrobové moučky, sůl, 2  vejce, 2 dl desertního vína, glutasol, citrónová šťáva, 1/2 šálek vývaru z masoxu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kapří maso nakrájíme na plátky a promícháme s vejci, škrobem a solí. Na mírném ohni osmahneme a necháme na sítě okapat. Do rozehřátého oleje vložíme na kostičky nakrájenou cibuli, zelený hrášek a proužky kapie. Mírně podlijeme, podusíme, přidáme karí, dochutíme glutasolem, citrónovou šťávou, vínem a dosolíme. Mírně zahustíme máčeným škrobem, krátce podusíme a vmícháme plátky kapra. Podáváme ozdobené petrželkou a dílkem citrónu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2329x    verze pro tisk

Kapr s křenem

Kapr s mandlemi

Kapr s pikantní omáčkou

Kapr s žampiónovou nádivkou

Kapr se smetanou a bílým vínem

Kapr se šalvějí

Kapr smažený po čínsku

Kapr v čerstvých bylinkách

Kapr ve vinném těstíčku s parmezánem

Kapr zapečený se smetanou I

Kapr zapečený se smetanou II

Kapr zapečený se žampióny

Kapří minutky s houbami

Kořeněná ryba na rajčatech

Maďarské rybí karbanátky

Pečený kapr s rajčatovým kabátkem