cpt. Cook
 

Kapr po srbsku

Kapr s citrónovou omáčkou

Kapr s italskou omáčkou

Kapr s kořením karí

Kapr s křenem

Kapr s mandlemi

Kapr s pikantní omáčkou

Kapr s žampiónovou nádivkou

Kapr se smetanou a bílým vínem

Kapr se šalvějí

Kapr smažený po čínsku

Kapr v čerstvých bylinkách

Kapr ve vinném těstíčku s parmezánem

Kapr zapečený se smetanou I

Kapr zapečený se smetanou II

Kapr zapečený se žampióny

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kapří minutky s houbami

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 porce kapra nakrájené do podkovy, 20 dkg žampiónů nebo jiných hub, 20 dkg mrkve, 10 dkg zeleného hrášku, 2 lžíce másla, mletá paprika, mletý pepř, sůl, zelená petrželka, hladká mouka na obalení, olej na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na másle udusíme na větší kousky nakrájenou karotku, stejně nahrubo nakrájené houby a hrášek, opepříme a osolíme. Kapra nakrájíme přes celé tělo na podkovy asi 2 cm tlusté, potřeme je solí a mletou paprikou a obalíme v mouce. Porce kapra prudce opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Na talíři obložíme porce kapra zeleninou, podáváme s hranolky nebo opečené brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2406x    verze pro tisk

Kořeněná ryba na rajčatech

Maďarské rybí karbanátky

Pečený kapr s rajčatovým kabátkem