cpt. Cook
 

Kapr po srbsku

Kapr s citrónovou omáčkou

Kapr s italskou omáčkou

Kapr s kořením karí

Kapr s křenem

Kapr s mandlemi

Kapr s pikantní omáčkou

Kapr s žampiónovou nádivkou

Kapr se smetanou a bílým vínem

Kapr se šalvějí

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kapr smažený po čínsku

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  6 plátků kapra, 2  vejce, hladká mouka, škrobová moučka, sůl, 1/2 dl sójové omáčky, olej na smažení, 1/2  pórek, moučkový cukr, citrónová šťáva, 6  feferonek, 1/2 šálek vývaru z masoxu, 1/2 sklenka desertního vína, vegeta
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z poloviny sójové omáčky, vajec, studené vody, hladké mouky a škrobu si připravíme hustší těstíčko, ve kterém porce osoleného, staženého a vykostěného kapra máčíme a v horkém oleji usmažíme. Necháme okapat. Na malém množství oleje osmahneme pórek nakrájený na plátky, přidáme cukr, citrónovou šťávu, vegetu, víno, sekané feferonky a zbytek sójové omáčky. Prohřejeme a dochutíme. Připravenou směsí přeléváme usmažené porce kapra. Zdobíme petrželkou a plátkem citrónu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2142x    verze pro tisk

Kapr v čerstvých bylinkách

Kapr ve vinném těstíčku s parmezánem

Kapr zapečený se smetanou I

Kapr zapečený se smetanou II

Kapr zapečený se žampióny

Kapří minutky s houbami

Kořeněná ryba na rajčatech

Maďarské rybí karbanátky

Pečený kapr s rajčatovým kabátkem