cpt. Cook
 

Kapr po srbsku

Kapr s citrónovou omáčkou

Kapr s italskou omáčkou

Kapr s kořením karí

Kapr s křenem

Kapr s mandlemi

Kapr s pikantní omáčkou

Kapr s žampiónovou nádivkou

Kapr se smetanou a bílým vínem

Kapr se šalvějí

Kapr smažený po čínsku

Kapr v čerstvých bylinkách

Kapr ve vinném těstíčku s parmezánem

Kapr zapečený se smetanou I

Kapr zapečený se smetanou II

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kapr zapečený se žampióny

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg kapra, 10 dkg slaniny, mletá paprika, sůl, 715 dkg brambor, 6 dkg másla, 30 dkg žampiónů, 3  rajčata, 2  papriky, 2 dl smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Porce kapra prošpikujeme, popaprikujeme a posolíme. Studené uvařené brambory pokrájíme na silnější plátky, rozložíme po dně pekáče vymazaného polovinou másla a osolíme. Na ně přijde kapr posypaný drobně pokrájenými žampióny, rajčaty a zelenými paprikami. Vše pokapeme druhou polovinou másla a dáme zapéct. Asi za 15 minut, jakmile kapr změkne, polijeme jej smetanou a dopečeme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2105x    verze pro tisk

Kapří minutky s houbami

Kořeněná ryba na rajčatech

Maďarské rybí karbanátky

Pečený kapr s rajčatovým kabátkem