cpt. Cook
 

Kapr po srbsku

Kapr s citrónovou omáčkou

Kapr s italskou omáčkou

Kapr s kořením karí

Česko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kapr s křenem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1.15 kg kapra, 115 dkg másla, 2 lžíce citrónové šťávy, 2 lžíce křenu, zelená petrželka, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěného kapra osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a pečeme v troubě za stálého podlévání máslem asi třicet minut do červena. Každou porci kapra těsně před podáváním posypeme lžičkou nastrouhaného křenu a přelijeme máslovou šťávou. Posypeme petrželkou a podáváme s brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2702x    verze pro tisk

Kapr s mandlemi

Kapr s pikantní omáčkou

Kapr s žampiónovou nádivkou

Kapr se smetanou a bílým vínem

Kapr se šalvějí

Kapr smažený po čínsku

Kapr v čerstvých bylinkách

Kapr ve vinném těstíčku s parmezánem

Kapr zapečený se smetanou I

Kapr zapečený se smetanou II

Kapr zapečený se žampióny

Kapří minutky s houbami

Kořeněná ryba na rajčatech

Maďarské rybí karbanátky

Pečený kapr s rajčatovým kabátkem