cpt. Cook
 

Kapr po srbsku

Kapr s citrónovou omáčkou

Kapr s italskou omáčkou

Kapr s kořením karí

Kapr s křenem

Kapr s mandlemi

Kapr s pikantní omáčkou

Kapr s žampiónovou nádivkou

Kapr se smetanou a bílým vínem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kapr se šalvějí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg kapra, 4 stroužky česneku, 1/2 lžička mletého zázvoru, 1/2 lžičky šalvěje, sůl, hladká mouka, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kapra nakrájíme na tenké porce (asi 1 - 1,5 cm široké), osolíme, potřeme lisovaným česnekem, posypeme zázvorem a drcenou šalvějí a obalíme v mouce. Opékáme na oleji a k tomu brambory. Podobně pečeme vcelku úhoře a štiku na másle se zářezy v hřbetě, kam vtlačíme směs česneku, šalvěje a zázvoru.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1724x    verze pro tisk

Kapr smažený po čínsku

Kapr v čerstvých bylinkách

Kapr ve vinném těstíčku s parmezánem

Kapr zapečený se smetanou I

Kapr zapečený se smetanou II

Kapr zapečený se žampióny

Kapří minutky s houbami

Kořeněná ryba na rajčatech

Maďarské rybí karbanátky

Pečený kapr s rajčatovým kabátkem