cpt. Cook
 

Kapr po srbsku

Kapr s citrónovou omáčkou

Kapr s italskou omáčkou

Kapr s kořením karí

Kapr s křenem

Kapr s mandlemi

Kapr s pikantní omáčkou

Kapr s žampiónovou nádivkou

Kapr se smetanou a bílým vínem

Kapr se šalvějí

Kapr smažený po čínsku

Kapr v čerstvých bylinkách

Kapr ve vinném těstíčku s parmezánem

Kapr zapečený se smetanou I

Kapr zapečený se smetanou II

Kapr zapečený se žampióny

Kapří minutky s houbami

Indie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kořeněná ryba na rajčatech

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1.15 kg kapra nebo jiná ryba, 4 stroužky česneku, 1/2 lžíce koriandru, 1/2 lžička římského kmínu, 1/2 lžička mleté papriky, 1/2 lžička zázvoru, 2 lžičky pískavice, 1/2 lžička kurkumy,  špetka pálivé papriky, 6  rajčat, máslo, 3 lžíce smetany, bílý jogurt, sůl, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na tuku osmahneme koření, opečeme česnek nakrájený na plátky, přidáme rozmixovaná rajčata, smetanu a jogurt. Povaříme za stálého míchání. Očištěnou rybu dáme na pekáč, osolíme, posypeme troškou pálivé papriky, pokapeme citrónovou šťávou, přidáme několik vloček másla a pečeme. Před koncem pečení zalijeme směsí z koření, rajčat, smetany a jogurtu a dopékáme při mírné teplotě. Hotovou rybu obložíme tenkými plátky citrónu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1948x    verze pro tisk

Maďarské rybí karbanátky

Pečený kapr s rajčatovým kabátkem