cpt. Cook
 

Kapr po srbsku

Kapr s citrónovou omáčkou

Kapr s italskou omáčkou

Kapr s kořením karí

Kapr s křenem

Kapr s mandlemi

Kapr s pikantní omáčkou

Kapr s žampiónovou nádivkou

Kapr se smetanou a bílým vínem

Kapr se šalvějí

Kapr smažený po čínsku

Kapr v čerstvých bylinkách

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kapr ve vinném těstíčku s parmezánem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg rybího filé z kapra, 10 dkg hladké mouky, 1.15 dl polosuchého sektu, 15 dkg strouhaného parmazánu, 1/2  limetka na kůru, sůl, mletý pepř, citrón na zakápnutí ryby, olivový olej na pokapání ryby, olivový olej na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Porcee z kapřích filetů s kůží dobře osušíme, osolíme, opepříme, pokapeme citrónem a lehce zakápneme olejem a v ledničce necháme alespoň hodinu odpočinout. Vypracujeme si těstíčko vyšleháním mouky, sektu, strouhaného parmezánu, limetkové kůry, soli a pepře. Jednotlivé porce kapra nejprve obalíme v hladké mouce, aby se těstíčko na filátka lépe chytalo, potom v těstíčku a ihned vkládáme do dostatečného množství rozpáleného oleje a smažíme dozlatova.

www.tacos.cz Podáváme s plátkem citronu či limetky a podle vaší chuti můžete každou porci kapra se salátem doplnit lžičkou zakysané smetany smíchané s jemně sekanou mátou.

vloženo 29.03.2008    zobrazeno 2415x    verze pro tisk

Kapr zapečený se smetanou I

Kapr zapečený se smetanou II

Kapr zapečený se žampióny

Kapří minutky s houbami

Kořeněná ryba na rajčatech

Maďarské rybí karbanátky

Pečený kapr s rajčatovým kabátkem