cpt. Cook
 

Kapr po srbsku

Kapr s citrónovou omáčkou

Kapr s italskou omáčkou

Kapr s kořením karí

Kapr s křenem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kapr s mandlemi

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 porce kapra, 1/2 kostka bujónu (masox), 2 stroužky česneku, 4 dkg mandlí, 1/2  citrón, 10 dkg cibule, 4 dkg másla, 2 dkg oleje, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Porce kapra pokapeme citrónovou šťávou a necháme asi hodinu odležet. Nasekanou cibuli a prolisovaný česnek dáme do kastrolu se zahřátým olejem a lehce zpěníme, aby cibule zůstala světlá. Přidáme sekané loupané mandle, zalijeme vývarem z masoxu a povaříme. Zapékací misku vymažeme máslem, naskládáme do ní zbylou na kroužky rozebranou cibuli. Na ní položíme porce kapra, poklademe plátky másla a dáme do trouby. Po 8 minutách přelijeme omáčkou s mandlemi a dopečeme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2417x    verze pro tisk

Kapr s pikantní omáčkou

Kapr s žampiónovou nádivkou

Kapr se smetanou a bílým vínem

Kapr se šalvějí

Kapr smažený po čínsku

Kapr v čerstvých bylinkách

Kapr ve vinném těstíčku s parmezánem

Kapr zapečený se smetanou I

Kapr zapečený se smetanou II

Kapr zapečený se žampióny

Kapří minutky s houbami

Kořeněná ryba na rajčatech

Maďarské rybí karbanátky

Pečený kapr s rajčatovým kabátkem