cpt. Cook
 

Kapr po srbsku

Kapr s citrónovou omáčkou

Kapr s italskou omáčkou

Kapr s kořením karí

Kapr s křenem

Kapr s mandlemi

Kapr s pikantní omáčkou

Kapr s žampiónovou nádivkou

Kapr se smetanou a bílým vínem

Kapr se šalvějí

Kapr smažený po čínsku

Česko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kapr v čerstvých bylinkách

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg kapra, 1/2 hrst zelené petrželky a tymiánu, sůl, mletý pepř, citrón na zakápnutí ryby, olivový olej na pokapání ryby, olivový olej obyčejný na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Porce z kapřích filetů s kůží dobře osušíme, osolíme, opepříme, pokapeme citrónem a lehce zakápneme olejem a v ledničce necháme alespoň hodinu odpočinout. Posekáme čerstvé bylinky a obalíme v nich kapra, filátka opékáme kůží dolů, pozvolna, aby se propekly. Podáváme s plátkem citronu či limetky.

www.tacos.cz Podávajte s netradičním bramborovým salátem s limetkami a zázvorem. Podle vaší chuti můžete každou porci kapra se salátem doplnit lžičkou zakysané smetany smíchané s jemně sekanou mátou.

vloženo 29.03.2008    zobrazeno 2354x    verze pro tisk

Kapr ve vinném těstíčku s parmezánem

Kapr zapečený se smetanou I

Kapr zapečený se smetanou II

Kapr zapečený se žampióny

Kapří minutky s houbami

Kořeněná ryba na rajčatech

Maďarské rybí karbanátky

Pečený kapr s rajčatovým kabátkem