cpt. Cook
 

Kapr po srbsku

Kapr s citrónovou omáčkou

Kapr s italskou omáčkou

Kapr s kořením karí

Kapr s křenem

Kapr s mandlemi

Kapr s pikantní omáčkou

Kapr s žampiónovou nádivkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kapr se smetanou a bílým vínem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg kapra, sůl, citrón, 2 lžíce másla, 1/2 dl bílého vína, 1/2 dl smetany, 1/2 lžička hladké mouky, 1/2 lžička kečupu, worcestrová omáčka, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Osolené porce kapra pokapeme citrónovou šťávou a necháme 1/2 hodiny odležet. V kastrole rozehřejeme máslo a porce kapra na něm po obou stranách opečeme. Smetanu smícháme s moukou a vínem, ochutíme kečupem a několika kapkami worcesterské omáčky, osolíme a přilijeme na opečené porce kapra. Necháme několik minut zapéci.

www.tacos.cz Příloha: vařené brambory, saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2236x    verze pro tisk

Kapr se šalvějí

Kapr smažený po čínsku

Kapr v čerstvých bylinkách

Kapr ve vinném těstíčku s parmezánem

Kapr zapečený se smetanou I

Kapr zapečený se smetanou II

Kapr zapečený se žampióny

Kapří minutky s houbami

Kořeněná ryba na rajčatech

Maďarské rybí karbanátky

Pečený kapr s rajčatovým kabátkem