cpt. Cook
 

Dušená ryba na karí

Dušený pstruh s limetkou

Grilovaní pstruzi s bylinkovou majonézou

Grilovaní pstruzi s jemnou omáčkou

Kabajaki ze pstruha

Losos

Losos Key West

Losos na estragonu

Losos na zázvoru

Losos nadívaný zázvorem
(Salmone farcito allo zenzero)

Losos po provensálsku

Losos po rybářsku

Losos s teplým rajčatovo-bazalkovým olejem

Losos se zeleným pepřem

Lososové fettuccine

Lososové karbenátky se sumahem

Pečený pstruh Venuše

Pstruh na bílém víně

Pstruh na bylinkách v hlívě ústřičné

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pstruh na karí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 porce pstruha, 2 lžíce hladké mouky, 6 lžic olivového oleje, 2 lžičky karí koření, 2 lžíce francouzské hořčice, 2 lžičky citrónové šťávy, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi rozpálíme třetinu oleje s karí kořením a 30 vteřin opražíme. V misce smícháme hořčici s citrónovou šťávou a pomalu všleháme olej. Přidáme vychladlý olej s karí kořením, sůl a pepř a necháme v ledničce chvíli vychladit. Pstruha posolíme a popepříme, posypeme moukou, polijeme připraveným olejem a na pánvi zprudka osmažíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2517x    verze pro tisk