cpt. Cook
 

Mléčná papriková omáčka

Okurková omáčka

Omáčka Aurora

Omáčka chilli

Omáčka k masu s bylinkami

Omáčka Mornay

Omáčka Mornay

Omáčka z bezového květu

Omáčka z čerstvých rajčat
(Salsa di pomodoro fresco)

Omáčka z červené řepy

Oříšková omáčka k rybě

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pardubická houbová omáčka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 l vody, 150 dkg čerstvých hub, 2.15 dl kysané smetany, 1/2 lžíce polohrubé mouky, sůl, kmín, ocet, 4  vejce, máslo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné houby nakrájíme a necháme vařit ve vodě se solí a kmínem. Ve smetaně rozmícháme mouku a směs nalijeme po 15 minutách na vřící houby. Rozklepneme do omáčky všechna vejce a bez míchání je necháme 4 - 5 minut povařit. Podle chuti můžeme přikyselit. Hotovou omáčku omastíme nepatrně máslem. Podáváme s vařenými brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1814x    verze pro tisk

Pažitková omáčka

Pažitková omáčka

Pikantní cibulová omáčka

Polská omáčka

Rajčatová omáčka

Rajčatová omáčka

Rajčatová omáčka bez jíšky

Rajská italská omáčka